duminică, 7 aprilie 2013

Solutii contra caderii parului
1 lingura gaz lampant, 1 lingura otet de mere, 1 ou, 1 capatana usturoi pisat, se amesteca, se face parul carari si se unge. Se lasa sa actioneze 3 ore, apoi se spala cu sampon. Tratamentul se face o data pe saptamana.

Cura cu otet de lavanda (10 linguri de planta maruntita cu ½ litru de otet, se macereaza 10 zile la temperatura camerei), se maseaza la radacina parului.

Radacina de brusture pusa la macerat cu alcool, timp de 10 zile, se maseaza capul usor, zilnic timp de o luna.

Amestec de ceapa cu miere, la 4 parti de pasta de ceapa cruda se adauga 1 parte de miere. Se intinde amestecul pe cap, se lasa timp de 1 ora, apoi se spala capul cu apa calduta. Daca parul este uscat, se poate pune in amestec putin ulei de masline.

Amestec de suc de castraveti cu miere, previne caderea parului si contribuie la scaderea colesterolului. 1 pahar de suc de castraveti cu 1 lingura de miere se ia pe stomacul gol dimineata si seara inainte de culcare.

Sampon cu miere, 30 g. flori de musetel puse in 100 ml. Apa fierbinte, se infuzeaza 1 ora, se strecoara si se adauga 1 lingurita de miere. Parul se umezeste cu aceasta infuzie, dupa 30-40 min. se limpezeste cu apa calduta, se repeta la 10 zile.

200 ml. gaz lampant, 4 oua, 200 ml. alcool 90°, 200 ml. ulei de ricin, 200 g. usturoi pisat, vitamina B6 - 4 fiole de 5 ml, 4 linguri sare de mare. Se pun la macerat, timp de 2 saptamani. Preparatul se foloseste de 2 ori/sapt., se frectioneaza parul la radacina si dupa 4–5 ore se clateste cu ceai de radacina de brusture sau urzica.

Foto: www.mediafax.ro



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu