miercuri, 10 aprilie 2013

Par sanatos si stralucitor

Spa pentru podoaba capilara

Iti recomandam un tratament excelent pentru par: uleiul cald! Actioneaza benefic asupra structurii firului de par, hranindu-l si intarindu-l. Poti folosi banalul ulei de masline, dar si uleiuri speciale - argan, jojoba, rozmarin, lavanda sau cimbru. Se pune intr-un vas cu apa calda recipientul de ulei, se lasa cateva minute, apoi se aplica pe par, de la radacina spre varfuri. Se acopera parul cu un prosop sau cu o casca de dus si se lasa sa actioneze 15 minute. Se samponeaza apoi parul de doua-trei ori. Pentru stralucire, adauga in apa in care clatesti parul putina zeama de lamaie sau otet.

Formule speciale de ingrijire

Alege mai ales iarna o gama de ingrijire a parului imbogatita cu ingrediente speciale care sa ajute firul de par sa-si recapete vigoarea si stralucirea — extracte de fructe, miere si uleiuri nutritive. Dupa samponare foloseste si un balsam din aceeasi gama. O data pe saptamana rasfata parul cu o masca de tratament.

Uscarea parului

Din cand in cand incearca sa lasi parul sa se usuce natural, fara a-l mai agresa cu aerul fierbinte al uscatorului. Daca chiar nu ai de ales, foloseste uscatorul, dar tine-l mai departe de par (cel putin 15-20 cm). Foloseste temperatura cea mai mica, uscarea la temperaturi mari degradeaza parul.
Foto: www.realitatea.net



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu